Wie zijn wij

Hiram transport is een jong en dynamische organisatie die opgericht is in mei 2015. Het team van Hiram transport streeft er niet alleen naar om zendingen betrouwbaar en snel te leveren, maar is ook constant op zoek naar optimalisatie mogelijkheden om efficiënter te werk te gaan. Hiram transport beschikt ook over een magazijn ter grootte van 200 m2.

Vanuit onze vestiging in Breda – gelegen in het midden van het land – kunnen wij heel Nederland bedienen. Op strategische niveau hebben wij als Kritieke prestatie indicator (KPI), leveren binnen de gestelde termijn. Samen met onze chauffeurs brengen wij uw zending binnen de afgesproken tijd en tegen een gunstig tarief op de plaats van de bestelling om zo één van onze KPI’s te behalen.

Hiram transport beschikt over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en over de juiste papieren (NIWO vergunning) waardoor wij zekerheid van levering kunnen geven. Bovendien hebben wij vriendelijke en betrokken chauffeurs die in verzorgde wagens rijden, die optimaal zijn uitgerust om uw transport vlekkeloos uit te kunnen voeren.